torstai 19. joulukuuta 2013

Kisakauden huipennus, SM-kilpailut!



Kisoihin lähdettiin klo.18.00 junalla. Junassa piirrettiin kuvia valmentajista ja naurettiin. Kun pääsimme perille menimme ratikalla hotellille syömään iltapalaa ja nukkumaan. Aamulla herättiin klo.6.30 ja mentiin aamupalalle. Aamupalan jälkeen lähdimme kisahallille.

Hallille saavuttuamme aloimme lämppäämään harkkasuoritusta varten. Harkkasuoritus meni ihan hyvin, mutta muutamia virheitä löytyi... Suorituksen jälkeen teimme loppuverkan ja nutturat, sekä valmentajat laittoivat meikit meille. Katsoimme myös muiden harkkasuorituksia... Kun oltiin laitettu meikit ja hiukset menimme syömään. Ruokana oli lihapullia ja perunamuussia.

Kun saavuimme jälleen kisahallille aloimme melkein heti lämppäämään kisasuoritusta varten. Kisalämpässä kaikki meni hyvin ja kaikki tytöt olivat todella keskittyneitä. Matolle astuttuamme fiilis oli kohdallaan. Suoritus oli kauden paras, joten olimme tyytyväisiä kauden päätöskisoihin.

Pisteitä saimme seuraavasti TV 4.90 AV 2.25 EXE 7.30 YHT. 14.45.Valmentajat ja muutama tyttö lähti kotiin jo lauantaina, mutta koko muu joukkue jäi vielä Helsinkiin seuraamaan finaalia ja kannustamaan muita joukkueita.

Onnea SM-kisan mitalisteille!!!


Ylivenyttelyt onnistuu paikassa kuin paikassa valmentajan avustuksella ;)

Kisojen päätteeksi valkut soittivat meille tulevan kevään kisamusan!



-Laura ja Lydia-

5 kommenttia:

  1. Koska tulee uus postaus?��

    VastaaPoista
  2. Kirjoitanpa, vaikka bloginne onkin vähän jäljessä... ;-). Teillä on erittäin upea kevään kisaohjelma! Olette ehdottomasti yksi suosikeistani :-). Kaunis, keijukaisen kevyt kokonaisuus! Kehuinkin jo teitä tänään, mutta jääköön blogiinne myös "kirjallisena" ;-)

    VastaaPoista