keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Blogipäivitystä kevään tapahtumista

Moikka! Blogia ei olla pitkään aikaan päivitetty, joten nyt kerromme miten meidän kevät on mennyt. Tämä kausi on mennyt todella nopeasti, sillä seuraavaksi on vuorossa jo SM-kilpailut.

Aloitimme uuden ohjelman tekemisen heti syksyn SM-kisojen jälkeen ja tammikuussa suuntasimme Kisakallioon alueringin leirille. Leiri oli kiva, mutta rankka ja saimme paljon ohjelmaa eteenpäin.
Kisakallion jälkeen treenasimme paljon ohjelmaa. Seurankatselmus pidettiin 5.3., jossa saimme paljon palautetta tuomareilta. Treeneissä kävi myös yksi tuomari, joka antoi arvokasta palautetta ohjelmastammme. Seuraavaksi oli luvassa paljon ohjelman hiontaa, jotta saisimme sen hyvään kuntoon kisoihin. Pukujen kanssa tuli vähän kiire, mutta ensimmäisiä kisoja edeltävänä viikonloppuna saimme puvut valmiiksi ja pysyimme aikataulussa.

Kisakausi alkoi 15.3. OVO Cupissa Espoossa. Suoritus ei ollut kovin hyvä, mutta onneksi meillä oli mahdollisuus parantaa suoritusta seuraavan päivän Mustan Kissan Cuppiin. Mäntsälässä suoritus oli parempi, mutta hieman epävarma. Pisteiden nousuun olimme kuitenkin tyytyväisiä. Viikonlopun kisat jouduimme kuitenkin kisaamaan kuudella tytöllä yhden tytön sairastuttua juuri ennen kisoja.

Caribia Cup. Kuva: Anni Taivainen
Kuva: Anni Taivainen

Hyvinkää Cup kisattiin 30.3. Sinne lähdimme hyvällä fiiliksellä parantamaan suoritusta. Harkan jälkeen kävimme ulkona happihyppelyllä ja sitten mentiin pukkariin lepäämään. Suoritus oli tähän mennessä kauden paras ja olimme tyytyväisiä sijoitukseen.

Koko tiimi Hyvinkää Cupissa

Seuraavaksi oli vuorossa Länsi-Suomen Aluekisat, jotka kisattiin Kupittaan urheiluhallilla Turussa. Suoritus oli vasta kisojen loppupuolella, joten meillä oli hyvin aikaa meikata, laittaa kisakampaukset, syödä eväitä ja kannustaa muita. Sitten olimmekin jo tsemppipiirissä ja valmiina astelemaan matolle. Suorituksessa tuli muutamia tahtivirheitä ja epätarkkuuksia. Pisteet olivat hyvät ja tavoitteena ollut mitali kuitenkin toteutui. Pisteemme olivat TV 5,77 AV 2,57 EXE 7,10. YHT. 15,44 ja ne riittivät kolmanteen sijaan.

Sunnuntaina 13.4. järjestettiin TUL:n piirin kisat. Saavuimme hallille jo klo 7 ja aloimme laittamaan hiuksia ja meikkejä, koska harkan ja kisasuorituksen välillä ei ollut paljoa aikaa. Harkkasuoritus oli varma ja siisti, mutta ilmaisua jäätiin kaipaamaan. Meikkien ja hileiden kanssa tuli hieman kiire, mutta ehdimme aloittamaan kisalämpän ajoissa. Seuraavaksi olikin jo meidän vuoro astua matolle ja näyttää mistä meidät oli tehty! Suoritus oli vihdoin onnistunut ja kaikilla oli hyvä fiilis suorituksen jälkeen. Kisoissa tuomarointi oli tiukempaa kuin Aluekisoissa ja pisteillä TV 4,80 AV 2,95 EXE 6,70. YHT. 14,45 saavutimme toisen sijan. Palkintojenjaon jälkeen otimme kuvia yhdessä muiden mitalistien kanssa. Onnea vielä Kolibrit Celeste ja Elix! Sen jälkeen otimme vielä muutamia kuvia. Kisasuoritus oli kisojen alkupuolella, joten meille jäi paljon aikaa katsoa kisoja. Kisat loppuivat ja lähdimme hyvillä mielin kotiin.

TUL:n Varsinais-Suomen piirin kisojen mitalistit Kolibrit Celeste, Felidae ja Elix