torstai 14. marraskuuta 2013

Aluekilpailut 9.11.

Saavuimme Kupittaan hallille klo 7.30 ja laitoimme meikit ja nutturat heti aamulla. Harkkavuoromme oli vasta noin kymmeneltä joten aloimme lämmittelemään joskus yhdeksältä. Harkkasuoritus meni ihan hyvin, mutta muutamia turhia virheitä oli ja joissakin kohdissa tahdit olivat hukassa. Harkan jälkeen kävimme monesti tiettyjä kohtia läpi ja kun kaikki näytti hyvältä, lähdimme tekemään loppuverkkaa ja syömään eväitä.
 

 
     Syömisen jälkeen menimme laittamaan hileet ja puvut päälle. Olimme valmiita alkumarssiin. Sen jälkeen menimme pukkariin valmistautumaan kisalämppää varten. Teimme muutaman markkeerauksen ja aloimme jo keskittymään kisasuoritukseen. Lämppä suijui hyvin ja aloimme tekemään ohjelman kohtia. Valmentajienkin mielestä ohjelman kohdat joita kävimme läpi, näytti hyvältä. Kävimme vielä viimeisiä kohtia laskuilla harkkamatolla, kunnes asetuimme tsemppipiiriin. Tunnelma oli hyvä, vaikka meillä oli vain kaksi valmentajaa; yksi oli itse kisaamassa ja toinen tuomaroimassa 10-12 -vuotiaiden sarjaa. Emme päässeet heti matolle ja jouduimme odottamaan valmistautuneina pitkän tovin. Vihdoin pääsimme astumaan matolle ja esittämään ohjelman. Suoritus ei mennyt niin hyvin kuin olimme odottaneet, mutta pisteiden nousuun olimme tyytyväisiä.
     
 
 
12-14 vuotiaiden SM-sarjan voitti Siksak sekä toiseksi tuli Celeste ja me saimme pronssia. Palkintojenjaon jälkeen otimme muutamia kuvia Celesten ja Siksakin kanssa :) Pisteemme olivat TV: 5,20, AV: 2,20, EXE: 7,85 ja YHT: 15,25.
 
Yhteiskuva SikSakin ja Celesten kanssa :)


 
- Alisa, Lotta ja Liisa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti