maanantai 4. marraskuuta 2013

Cailap Cup !

Saavuimme Kupittaan urheiluhallille kello seitsemän. Aloimme melkein heti lämppäämään harjoitussuoritusta varten. Harkkasuoritus meni ihan hyvin, mutta parannettavaa oli kuitenkin jonkin verran. Harkkasuorituksen jälkeen menimme laittamaan nutturat ja meikit.

Jonkun ajan kuluttua istuttuamme katsomossa ihailemassa muiden ohjelmia, lähdimme syömään ravintolaan. Ruokana oli lihapullia ja perunamuusia. Tulimme takaisin hallille katsomaan muiden kisasuorituksia. Jonkin aikaa suorituksia katsottuamme lähdimme itse lämppäämään kisasuoritusta varten.

HETKI ENNEN KISASUORITUSTA...

Kun olimme lämmitelleet tarpeeksi, harjoittelimme ohjelman vaikeita kohtia. Sitten oli aika lähteä kohti harkkamattoa. Olimme kaikki innoissamme, mutta meitä myös jännitti vannekauden ensimmäiset kisat. Jouduimme odottamaan hetken ennen kuin pääsimme harkkamatolle tekemään viimeisetkin ohjelmapätkät. Kokoonnuimme tsemppipiiriin sanomaan viimeiset sanat ja huutamaan kisahuutomme ennen kuin lähdimme kohti kisamattoa. Jännitykseksemme ohjelmamme musiikki ei aluksi lähtenyt toimimaan joten jouduimme keräämään itsemme uudelleen. Vihdoin se ohjelman musiikki alkoi soida ja saimme tehdä ohjelmamme. Pientä eriaikaisuutta oli havaittavissa ehkä jännityksen vuoksi ja muutamia yksilövirheitä oli myös...
Onneksi valmentajat ja tytöt itse olivat todella tyytyväisiä kuitenkin kokonaissuoritukseen. Pisteet eivät niinkään olleet mieleemme, mutta kovan arvostelun ja hyvien joukkueiden takia emme voineet muuta kuin tyytyä pisteisiin, jotka siis olivat: TV: 4,50  AV: 2,15. EXE: 7,30 ja YHT: 13,95.

Onnea kaikille mitalisteille :)




- Aida ja Laura -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti