torstai 21. helmikuuta 2013

Lomalle lompsis!

Heippa kaikki! Tässä vähän kuulumisia :

 Koulujen hiihtolomat alkoivat täällä Turunseudulla viimeviikolla! Jee! Ystävänpäivänä, torstaina 14.2, oli penkkarit joihin meidän valmentajista osallistui Magi. Magi viskoikin aikamoisen kasan karkkeja rekan lavalta Felidaen tytöille oman koulu-uransa loppuhuipennukseksi;) Tytöt kiittävät karkeista ja toivottavat Magille sekä muille abeille Onnea kirjoituksiin!! ;)
 Perjantaina treenattiin normaalisti ja suununtaina olikin taas ohjelmapäivä jolloin treenattiin yhteensä kuusi tuntia. Aamulla kello 11 aloitimme ohjelman hionnan ja muutosten tekemisen Kultarannan koululla. Neljän valmentajan ja kuuden tytön voimin ohjelmaa saatiin taas himpunverran eteenpäin. Kello 14 lähdimme kotiin syömään ja päikkäreille.
 Illalla taas tavattii Karvetin koululla meidän normaaliin treeni aikaan eli kello 18. Saimme pientä jännitystä treeneihin kun kouluun tultuamme siellä soikin joku hälytys. Pelästyttiin että se on palohälytys mutta Tiinan ja Magin tarkastettua tilanne totesimme ettei missään pala. Soitettiin huoltomiehelle, aloitettiin alkulämppä vartin myöhässä ja jatkoimme treenejä normaalisti. Huoltomies selvensi vielä meille ettei mitään vaaraa ole vaan  hälytys johtuikin vaan jostain tietotekniikkaongelmasta...(?) Iltatreeneissä väsymys alkoi painamaan ja loppuverkassa juttu olikin jo sen mukaista. :D Maanantaina väsymys painoi vielä vähän ja pientä levottomuutta oli taas ilmassa. Keskiviikkona osa olikin ottanut jo varaslähdön hiihtolomalle joten treenattiin vain viiden työn voimin. Baletti ja ohjelmatreenin päätteeksi tiukka lihaskuntotreeni meinasi olla ylivoimainen mutta emme antaneet periksi ja lopulta siitäkin selvittiin hengissä! JEE!;)
 Nyt on sitten jumpankin osalta pyörähtänyt hiihtoloma käyntiin. Lomalla on tietysti kotitreeniä luvassa sillä noin kolmen viikon päästä on jo ekat kisat joten löysäilyyn ei ole varaa ! Hui minten nopeasti aika meneekään! Ennen kisoja meillä on vielä normi treenien lisäksi luvassa ilmaisupäivää ja mahdollisesti myös hiontapäivää, mutta niistä lisää sitten myöhemmin :) Pukujen pohjat ovat yhtä ratkaisevaa tekiää vaille valmiit ja hienolta näyttää!Pian päästäänkin sitten taas koristeluhommiin... ;)

 Hauskaa hiihtolomaa kaikille!! Peukut pystyyn että kaikki selviytyvät ehjinä takaisin treenisalille  laskettelurinteistä ja muista lomakohteista!;)



6 kommenttia:

  1. TE MATKITTE SMINDII!! toi otsikko on matkittu SMINDILT!!

    VastaaPoista
  2. Minkä ikäsii tytöt on :)

    VastaaPoista
  3. Koska valkkujen esittelyt

    VastaaPoista
  4. Harmi en nää teitä ku kisaan itte vasta Sunnuntaina

    VastaaPoista