lauantai 16. helmikuuta 2013

Kisakallion leiri

Terve! Ei ollakkaan ehditty kirjotella ikäkausiringin leiristä, joten tässä vähän selostusta ja kuvia Kisakalliosta tammikuulta.








Perjantaina 18. tammikuuta saavuttiin kisakallioon vanhempien kyydeillä. Edellisissä treeneissä tytöt lupasivat valkuille että kaikki ovat urheiluopiston aulassa kello 15. 00 hiukset siististi nutturalla, sovitut treenivaatteet päällä ja heti valmiina treenaamaan. Siellähän tytöt kiltisti jo odottelivat kun valmentajat saapuivat tyylikkäästi vartin myöhässä, hups. Kaksi tytöistä oli harmiksemme kuumeessa ja toinen ei päässyt leirille ollenkaan, onneksi toinen heistä kuitenkin parani heti lauantaiksi ja pääsi mukaan jumppaamaan!

Leiri alkoi tuttuun tapaan kuulumisten kertomisella, jonka jälkeen Larissa piti yhteisen alkulämpän ja perustreenin. Larissan tunnilta ryntäsimme Riikka Penttilän tuomari tunnille josta saimme paljon irti. Varsinkin valmentajat ilahtuivat suuresti Riikan lukuisista ideoista ohjelman taiteeliseen puoleen. Suuret kiitokset Riikalle ja hänen valtavalle ideapankille!:)


Lauantai alkoi pirteästi vesijumpalla yhdessä Alexan kanssa. Vesijumppa oli hauskaa ja tehokasta. Aluksi leikittiin lämmittelyksi, sitten  lihaksia ja lopuksi vielä jokainen pääsi näyttämään kilpauimarin taitojaan viestin merkeissä. Valmentajistakin Tiina innostui pulahtamaan altaaseen. Vesijumpan jälkeen kiiruhdettiin omaan treeniin jonka jälkeen luvassa oli vielä Marleenan hyödyllinen liikkuvuustunti, balettitunti Titaanit 2001 joukkueen kanssa, sekä valmentajille Laura Muiniekkan luento itsetunnosta ja ilmasusta. Illalla pidettiin leirinäytös jossa kaikki joukkueet esittivät kevään uudet ohjelmat. Ohjelmat eivät tietenkään olleet vielä priima kunnossa mutta pienen harjoittelun ja hionnan jälkeen ovat varmasti upeita! Meidän esitykset suijui siihen nähden ihan hyvin että oltiin tehty paljon muutoksia ja ohjelman koko alku vasta leirillä. Vihoviimeisenä lauantaipäivän ohjelmanumerona tytöillä oli valmentajien tekemä motivaatio ja tavoite kysely. Tytöt pääsivät henkilökohtaisesti lapulle kirjoittaen asettamaan itsellen tavoitteita sekä pohtimaan mitä kinkkisimpiä kysymyksiä kuten: missä olet hyvä voimistelussa, missä on parannettavaa, millainen on yhteishenki joukkueessa.....Tiukan pohdinnan jälkeen olikin aika mennä lepuuttamaan aivoja ja kehoa untenmaille.



Sunnuntai pyörähti käyntiin Johannan pitämällä yhteislämpällä ja valmentajat pääsivät näyttämään balleriinan taitojaan valmentajien balettitunnille. Viimeinen leiripäivä sisälsi myös omat harjoitukset, hyödyllisen tuomaritunnin ja ilmaisuharjoitukset. Leiri päätettiin yhteisellä loppuverkalla ja palautteenannolla ja sitten huristeltiinkin tyytyväisinä ja kaikkemme antaneina taikaisin Naantaliin. Kiitos kaikille ohjaajille ja tuomareille hyvistä ja hyödyllisistä vinkeistä joita saimme ja  muille joukkueille kiitos hyvästä treeniseurasta!:)




Tässä vielätyttöjen ajatuksia leiristä:

Olimme Kisakalliossa pe-su niin kuin kerrottiinkin jo. Pari tyttöä oli kuumeessa, mutta onneksi edes toinen heistä pääsi tulemaan. Kun tulimme Kisakallioon jaoimme huoneet. Meillä alkoi melkein heti harjoittelu. Perjantai päivä ei ollut kovin rankka mielestämme. Lauantai alkoi vesijumpalla, joka oli kaikkien mielestä kivaa. Lauantaina oli myös balettia, liikkuvuutta ja omia treenejä. Sunnuntaina oli tuomaritunti, jossa saimme hyviä neuvoja. Meillä oli sunnuntaina myös ilmentämistä. Siellä opimme ohjelmaan sopivia ilmeitä. Kisakalliossa oli todella kivaa meidän kaikkien mielestä. Opimme siellä myös paljon.

        
-Lydia, Lotta, Laura ja Aida


Leirin jälkeen olemme treenanneet ahkerasti ohjelmaa ja tehneet siihen paljon muutoksia. Nyt vaan kovaa treeniä ja paljon hiontaa että saadaan ohjelma kisakuntoon kuukauden päästä häämöttäviin kauden avauskisoihin Mäntsälään! Tsemppiä ja treeni iloa kaikille!








3 kommenttia: