tiistai 11. joulukuuta 2012

Viimeinen kerta ohjelmaa!!!

Tämän viikon lauantaina on seuramme joulunäytös. Siellä esitämme viimeisen kerran tämän kauden ohjelman. Joulunäytöksessä näemme kaikki seuramme joukkueet. Sen jälkeen pidämme kauden päätöksen sieltä tulee varmasti kuvia ja ehkä joku video.

 Vähän haikea olo, koska juuri oltiin saatu hyviä kategorioita 10-12 vuotiaiden sarjasta, mutta tuntuuhan se kivalta päästä uuteen sarjaan (12-14 sarjaan) . Outoa mennä sinne, koska kukaan meidän joukkueesta ei tiedä mitään pisteistä, mutta onhan meillä aikaa oppia. Nyt vaan kohti 12-14 sarjaa. Ja tsemppiä kaille seuraavan kauteen sekä treenaamiseen!

P.S Kannatta käydä sunnuntaina tai lauantai iltana meidän blogis, koska lauantai iltana tulee meidän joukkueillasta kuvii ja tekstii...

13 kommenttia:

  1. Koska tulee postaus ???? Olis kiva lukea teijän blogia te ootte tulevaisuudessa vahvoilla :) kuinka monta tyttöä teijän joukkuees on, meinaa kuulin et kaks ois lopettanut? Joo anteeks jos utelen liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustavasta palautteesta! Joukkueen kokoonpano on hieman muuttunut, mutta joukkueessa on edelleen yhdeksän tyttöä. :)

      Poista
  2. Pistäkää xonoxsin blogiin kommentti et ne lisäsi teijät siihe niitten listaan saisitte enemmän lukijoita <3

    VastaaPoista
  3. Koska uus postaus????????????

    VastaaPoista
  4. Oon kuullut, että teidän joukkueesta muutama tyttö ois lopettanu, miks jos teillä on noin kivaa?

    VastaaPoista
  5. Koska tulee uus postaus??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi postaus on luvassa pikimmiten! Aiheena sunnuntain 13.1 ohjelmaleiri. :)

      Poista
  6. Tytöt on varmaan lopettanut ihan henkilökohtaisista syistä esim. jos eivät ole enää jaksaneet treenata niin kovilla tavoitteilla yms.

    VastaaPoista
  7. Joo mä lopetin ainakin ihan omista syistä (ei johtunut mitenkään joukkue kavereista)

    VastaaPoista
  8. Mä lopetin kans ihan omist syist.

    VastaaPoista